Archiwa: Menu

20lis

Mielonka

Mielonka

Produkt mięsny wieprzowy drobno rozdrobniony, parzony w osłonce niejadalnej.

Waga: 1000–1100g

Składniki alergenne: Gluten

20lis

Krupniok

Krupniok

Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona.

Składniki alergenne: Gluten

Kiełbasa swojska

Kiełbasa wieprzowo-wołowa średnio rozdrobniona, wędzona, pieczona.

Waga: 1800 – 2200g

Składniki alergenne: Gorczyca, białka mleka

Kiełbasa ślaska

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Waga: 90–110g

Składniki alergenne: Soja

19sty

Kiełbasy

CIENKIE:

  • Frankfurterki wędzone parzone – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, W JELICIE BARANIM, ALERGENY: SOJA
  • Frankfurterki wędzone surowe – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA W JELICIE BARANIM,

ALERGENY: LAKTOZA

  • Frankfurterki z kurczaka – KIEŁBASA DROBIOWO – WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA,

ALERGENY: LAKTOZA, SOJA, MLEKO KROWIE

  • Kabanosy – KIEŁBASA WIEPRZOWO-WOŁOWA W JELICIE BARANIM, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, PARZONA, PIECZONA, WĘDZONA

ALERGENY: SOJA

  • Kiełbaski białe cienkie – KIEŁBASA WIEPRZOWA W JELICIE BARANIM, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, PARZONA

ALERGENY: GORCZYCA

  • Kiełbaski pyszne – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA

ALERGENY: MLEKO KROWIE, LAKTOZA, PSZENICA, SOJA

  • Kiełbasa podwawelska – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA

ALERGENY: SOJA, PSZENICA, GORCZYCA

  • Kiełbasa biała surowa – SUROWY WYRÓB MIĘSNY WIEPRZOWY ŚREDNIO ROZDROBNIONY

ALERGENY: PSZENICA, GORCZYCA, SOJA

  • Kiełbasa biała parzona – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, PARZONA

ALERGENY: SOJA, PSZENICA, GORCZYCA

  • Kiełbasa domowa – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA

ALERGENY: SOJA, PSZENICA, GORCZYCA

  • Kiełbasa jarmarczna – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA

ALERGENY: SOJA

  • Kiełbasa śląska – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA
  • Kiełbasa śląska Premium – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA

ALERGENY: SOJA

  • Kiełbasa ze świniobicia – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA

ALERGENY: SOJA, GLUTEN

  • Kiełbasa polska surowa – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA

ALERGENY: LAKTOZA

  • Kiełbasa z filetem z kurczaka – KIEŁBASA DROBIOWO – WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA

ALERGENY: GLUTEN

  • Kiełbasa Krucha ze wsi – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, PIECZONA

ALERGENY: LAKTOZA, MLEKO KROWIE, PSZENICA

  • Kiełbasa Swojska – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA,                        WĘDZONA, PARZONA, PIECZONA

ALERGENY: GORCZYCA, MLEKO KROWIE

  • Kiełbasa ze schabem – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA
  • Kiełbasa pieczona z galaretką (z wołowiną) – KIEŁBASA WIEPRZOWO-WOŁOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PIECZONA

GRUBE:

  • Kiełbasa krakowska – KIEŁBASA WIEPRZOWA, GRUBO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, PODSUSZANA,  W OSŁONCE NIEJADALNEJ

ALERGENY: SOJA

  • Kiełbasa konserwowa – dębicka – KIEŁBASA WIEPRZOWA, GRUBO ROZDROBNIONA, PARZONA, W OSŁONCE NIEJADALNEJ

ALERGENY: SOJA, SELER, PSZENICA, GLUTEN

  • Kiełbasa tatrzańska – KIEŁBASA WIEPRZOWA, ŚREDNIO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, W OSŁONCE NIEJADALNEJ
  • Kiełbasa kminkowa – KIEŁBASA WIEPRZOWA, GRUBO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, W OSŁONCE NIEJADALNEJ

ALERGENY: SOJA

  • Kiełbasa szynkowa – KIEŁBASA WIEPRZOWA, GRUBO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, W OSŁONCE NIEJADALNEJ

ALERGENY: SOJA, PSZENICA

  • Kindziuk – KIEŁBASA WIEPRZOWA, GRUBO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, SUSZONA W OSŁONCE NIEJADALNEJ

ALERGENY: PSZENNY

  • Salami wieprzowo – wołowe – KIEŁBASA WIEPRZOWO-WOŁOWA, DROBNO ROZDROBNIONA, WĘDZONA, PARZONA, SUSZONA W OSŁONCE NIEJADALNEJ

ALERGENY: PSZENICA

  • Mielonka – PRODUKT MIĘSNY WIEPRZOWY, DROBNO ROZDROBNIONY, PARZONY W OSŁONCE NIEJADALNEJ

ALERGENY: GLUTEN, PSZENICA
 

Kielbasa zwyczajna

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Waga: około 250g

Składniki alergenne: Soja

19sty

Frankfuterki

Frankfuterki

Kiełbasa wieprzowa w jelicie baranim, średnio rozdrobniona, wędzona.

Składniki alergenne: Laktoza

19sty

Kabanos

Kabanos

Kiełbasa wieprzowo-wołowa w jelicie baranim, średnio rozdrobniona, parzona, pieczona, wędzona.

Składniki alergenne: Soja