Archiwa: Menu

Kiełbasa szynkowa

Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, parzona w osłonce niejadalnej.

Składniki alergenne: Soja, seler

Szynka wiejska

Produkt mięsny wieprzowy, wędzony, parzony.

Szynka tradycyjnie wędzona

Produkt mięsny wieprzowy, wędzony, parzony.

Waga: 600–1200g

Składniki alergenne: Soja, gluten, seler

Poledwica sopocka

Produkt mięsny wieprzowy, wędzony, parzony.

Waga: 1200 – 1600g

Składniki alergenne: Soja, gluten, seler

Szynka chłopska

Produkt mięsny wieprzowy z dodaną wodą, wędzony, parzony.

Waga: 1100 – 1600g

Składniki alergenne: Gluten, soja, seler

Salceson wiejski w żołądku

Produkt mięsny wieprzowy, parzony w osłonce niejadalnej.

Waga: 2500 – 3000g

Składniki alergenne: Mleko

Pasztetowa kremowa

Wędlina podrobowa wieprzowa, parzona w osłonce niejadalnej.

Składniki alergenne: Soja

Parówka śląska gruba

Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, wędzona, parzona.

Waga: 90–110g

Składniki alergenne: Brak