Smak, który wyróżnia
Nasze produkty
Nasze produkty przygotowujemy z najwyższej jakości mięsa, zgodnie z tradycyjnymi recepturami!
Kiełbasy w jelicie wieprzowym
- Kiełbasa śląska
- Kiełbasa podwawelska
- Kiełbasa biała – parzona
- Kiełbasa biała – surowa
- Kiełbasa domowa
- Kiełbasa jarmarczna
- Kiełbasa z filetem z kurczaka
- Kiełbasa śląska – premium
- Kiełbasa ze świniobicia
- Kiełbasa polska surowa
- Kiełbasa krucha ze wsi
- Kiełbasa swojska
- Kiełbasa ze schabem
- Kiełbasa pieczona z wołowiną (25%)
- Kiełbasa z serem
Kiełbaski grube
- Kiełbasa krakowska – sucha
- Kiełbasa konserwowa – dębicka
- Kiełbasa tatrzańska
- Kiełbasa kminkowa
- Kiełbasa szynkowa
- Kindziuk
- Mielonka
- Salami wieprzowo-wołowe
Kiełbasy w jelicie baranim
- Kabanos
- Kiełbaski białe cienkie
- Kiełbaski cienkie – pyszne
- Frankfurterki z kurczaka
- Frankfurterki parzone
- Frankfurterki surowe
- Parówka gruba z szynki
- Winerki
Pasztety/pieczenie
- Pieczeń drobiowa
- Pieczeń staropolska
- Pasztet królewski drobiowy
- Pasztet na żeberkach wp.
- Pasztet pieczony wp. foremka
- Pasztet z żurawiną
Wyroby wędliniarskie
- Podudzie w galarecie
- Krupniok
- Kiszka ziemniaczana
- Galaretka z kurczakiem
- Metka cebulowa
- Metka tatarska
- Pasta boczkowa
- Pasta szynkowa
- Smaczek (słonina żołnierska)
- Smalec kulinarny foremka
- Smalec ze skwarkami foremka
- Smalec z kiełbasą
- Żymlok
- Parówka cienka z szynki
Selcesony
- Salceson wianek z łopatki
- Salceson czarny golonkowy
- Ozorki w galarecie
- Salceson golonkowy w folii
- Salceson golonkowy w żołądku
- Salceson z indyka - mięsny
- Golonka w galarecie
Pasztetowe
- Pasztetowa na raz wieprzowa
- Pasztetowa na raz drobiowa
- Pasztet zbójnicki
- Pasztet kozacki
- Pasztet Bauera
- Pasztet wędzony
Boczki
- Podgardle wędzone surowe
- Słonina konserwowa
- Boczek chłopski
- Boczek wędzony surowy płat b/s
- Boczek wędzony – parzony
- Boczek wędzony – surowy
- Boczek rolowany
- Boczek z wędzoka
Schaby
- Bekon
- Schab biały – niewędzony
- Schab cygański
- Schab ciemny
- Schab dojrzewający
- Schab maślany
- Schab myśliwski
- Schab z kotła
- Schab z wędzoka
- Polędwica sopocka
- Polędwiczka wędzona-parzona
Wyroby drobiowe
- Kiełbasa z filetem z kurczaka
- Frankfurterki z kurczaka
- Pieczeń drobiowa
- Podudzie w galarecie
- Salceson z indyka mięsny
- Pasztetowa na raz drobiowa
- Pasztet królewski drobiowy
- Filet z kurczaka w posypce
- Filet z kurczaka w posypce
- Kurczak filet maślany
- Kurczak królewski
- Polędwica drobiowa z kurczaka
- Indyk królewski
- Indyk z warzywami
Szynki i karczki
- Baleron foremka
- Szynka babuni
- Szynka biała – niewędzona
- Szynka chłopska
- Szynka delikatna
- Szynka orzech
- Szynka tradycyjna – wędzonka
- Szynka wiejska – siatka surowa
- Szynka wiejska – siatka
- Szynka wiśniowa
- Szynka w posypce z czarnuszką
- Szynka ze spiżarni
- Szynka z kotła
- Szynka z kotła mini
- Szynka z wędzoka
- Szynka wołowa
- Wędzonka z łopatki
- Karczek pieczony
Wędzonki z kością
- Kości wędzone
- Kości pałki wędzone
- Chrząstki wędzone z boczku
- Żeberka kąty wędzone
- Żeberka paski wędzone mięsne